Et tak
har begrenset levetid

Nærmer taket seg 30 år kan det ofte være lurt å foreta en grundig inspeksjon av taket da det over tid har blitt utsatt for mye slitasje grunnet vær og vind.

Selv om taksteinen virker slitt, vil den kunne holde i flere år til (levetid 30 – 50 år). Det er som regel undertaket med lekter og papp som vil være den begrensende faktor som avgjør om du bør bytte taket. Når undertaket forringes, øker faren for lekkasje og med det utvikling av synlig og «usynlig» forråtnelse og annen skade på bygningsmassen.

Ved å legge nytt tak vil du på en god måte ivareta og øke husets verdi,
samtidig som huset får et løft rent estetisk.

Trygghet
for deg

Vår kunnskap og erfaring gir deg som kunde en god trygghet på at taket ditt blir tatt godt vare på, og at arbeidet blir utført forskriftsmessig. Vi har nødvendig sikkerhetssutstyr, forsikringer og kursing for å utføre arbeidet på en trygg og forsvarlig måte.

Eksempler
på tidligere arbeid

Image

Før bytte av tak

Image

Etter bytte av tak

Image

Før bytte av tak

Image

Etter bytte av tak

FAGFOLK
DU KAN STOLE PÅ

Arbeidsoppgavene hos takbehandling.no utføres av Vaktmester Wergeland AS – en liten familiebedrift med flere års kompetanse innen takbehandling og takfornying. Vi har fokus på kvalitet og trygghet – et godt valg for deg og ditt.​
Hos takbehandling.no har vi flere års erfaring med takfornying og takvask
Håkon Wergeland – Daglig leder
Hos takbehandling.no har vi mange års erfaring med takstein maling og takfornying
Haavard Wergeland – Ansatt

TILBAKE­MELDINGER FRA
MITT­ANBUD.NO


Takfornying

Det er mange aktører i denne relativt nye bransjen. Vaktmester Wergeland AS er en familiebedrift som satser på kvalitet og fornøyde kunder. De kom raskt på befaring og ga meg et godt tilbud. Etter en grundig takvask, så vasket de også området rundt og ryddet opp etter seg. Det blir mye avfall fra et mosegrodd tak!! Da taket ble tørt satte de igang med grunning og to behandlinger med diffusjonsåpen takmaling. Taket ble som nytt!! Jeg ble imponert. Det ble naboen også som booket Wergeland da de så resultatet på taket mitt. De brukte hele tiden skikkelig sikkerhetsutstyr. Ett sted på undertaket trengtes det en fiks. Dette tok dem seg av uten å ta noe ekstra. Super service og seriøse aktører.
Terje Kristoffersen, 29. april 2020

Takfornying

Kvalitet, svært god kommunikasjon. Anbefaler Vaktmester Wergeland på det sterkeste!
Terje Iversen, 3. april 2020

Beise hus

Vi har veldig god erfaring med Vaktmester Wergeland. De kom til tida, utførte skikkelig arbeid både med vask, beis og montering av beslag på vindskier. De brukte lift og hadde fokus på sikkerhet. Jobbet raskt og effektivt. De var også gode på pris.
Tone Mjøen, 18. feb. 2020