VI TILBYR
SERVICE­AVTALE

Serviceavtale

Vi vet at behandlingen vi gir taket og produktene våre har lang holdbarhet, men vi kan ikke forhindre at det etter en tid igjen gror alger og mose på taket.

Vi tilbyr derfor en serviceavtale for vedlikehold av taket. Serviceavtale er en forutsetning for at vi gir 10 års garanti. ​

Avtalen innebærer at vi kommer annen hvert år for å sjekke tilstanden på taket
  • Kontroll av takstein og beslag. Ødelagt takstein blir byttet ut.
  • Kontroll av takrenner og nedløp
  • Påføring av Neutralon, et desinfiserende middel som hindrer ny alge- og mosevekst. Dette vil være med på å beskytte overflaten samt bevare taksteinens flotte utseende.
Neutralon mose og algemiddel

Neutralon Algemiddel er et dansk-produsert produkt mot mose- og algevekst. Alger og mose på tak bør fjernes, for å unngå at det blir til et “naturtak” med tiden. Vårt nordiske fuktige klima gir ofte gode vekstforhold og de kan nærmest vokse overalt. Trær, pollen og forurensing gjør også at takene blir skitne og stygge. Grønnalger danner grobunn for mose og det holder på fukten, som er husets verste fiende. Fukten bryter ned og ødelegger overflaten som kan gi frostsprengninger og taket eldes hurtigere. Neutralon er godkjent av det Danske Miljøstyrelsen (Algemiddel – reg. nr.: 777-8). Les mer: https://nowocoat-takmaling.com/algemiddel

Lovlig og effektivt

Du kan forvente at Neutralon virker i løpet av få dager og du kan se en forskjell, men det skal regn, snø og vind til for å “feie” taket rent over tid. Institutt for agroøkologi, ved Århus Universitet har vurdert Neutralon Algemiddel som effektivt mot mose og algevekst – så det virker!

Nymalte tak bør derfor vedlikeholdes med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent hustak.

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud


Om undertaket på huset ditt er helt og fint kan man utsette den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Med kvalitetsprodukter fra Nowocoat, kan vi gi de fleste typer tak lengre levetid og en fornyet glans. Vi tar gjerne en prat om hva vi kan gjøre med taket på ditt hus.

Bestill uforpliktende tilbud