EKSEMPLER
TIDLIGERE ARBEID

TILBAKE­MELDINGER FRA
MITT­ANBUD.NO


Takfornying

Det er mange aktører i denne relativt nye bransjen. Vaktmester Wergeland AS er en familiebedrift som satser på kvalitet og fornøyde kunder. De kom raskt på befaring og ga meg et godt tilbud. Etter en grundig takvask, så vasket de også området rundt og ryddet opp etter seg. Det blir mye avfall fra et mosegrodd tak!! Da taket ble tørt satte de igang med grunning og to behandlinger med diffusjonsåpen takmaling. Taket ble som nytt!! Jeg ble imponert. Det ble naboen også som booket Wergeland da de så resultatet på taket mitt. De brukte hele tiden skikkelig sikkerhetsutstyr. Ett sted på undertaket trengtes det en fiks. Dette tok dem seg av uten å ta noe ekstra. Super service og seriøse aktører.
Terje Kristoffersen, 29. april 2020

Takfornying

Kvalitet, svært god kommunikasjon. Anbefaler Vaktmester Wergeland på det sterkeste!
Terje Iversen, 3. april 2020

Beise hus

Vi har veldig god erfaring med Vaktmester Wergeland. De kom til tida, utførte skikkelig arbeid både med vask, beis og montering av beslag på vindskier. De brukte lift og hadde fokus på sikkerhet. Jobbet raskt og effektivt. De var også gode på pris.
Tone Mjøen, 18. feb. 2020

Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud


Om undertaket på huset ditt er helt og fint kan en utsette den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Med kvalitetsprodukter fra Nowocoat, kan vi gi de fleste typer tak lengre levetid og en fornyet glans. Vi tar gjerne en prat om hva vi kan gjøre med taket på ditt hus.

Bestill uforpliktende tilbud